Укрзалізниця хоче повернути у поїзди харчування

Компанія розглядає варіант інтеграції у систему онлайн-продажу квитків опції замовлення їжі у поїзді.

Укрзалізниця планує повернути харчування у поїздах, але просить бізнес підказати формати, які були б прийнятні в умовах карантину, йдеться на їхньому сайті.

«Укрзалізниця закликає бізнес надати ідеї щодо запровадження нових послуг на вокзалах та у поїздах. Насамперед, це стосується організації харчування пасажирів під час подорожей. Звичайно, з врахуванням епідемічної ситуації», – йдеться у повідомленні.

За словами директора філії «Пасажирська компанія» Укрзалізниці Олександра Перцовського, перше, над чим компанія працюватиме найближчим часом – забезпечення пасажирів харчуванням під час подорожей.

«Є комерційні організації, які бажають надавати такі послуги. Ми зі свого боку готові стати платформою та тестувати різні формати. Головне, що ми вимагаємо, щоб враховувалися нові реалії, зокрема, епідемічна ситуація», – каже Олександр Перцовський.

Відтак, компанія розглядає варіант інтеграції у систему онлайн-продажу квитків опції замовлення їжі у поїзді. Наприклад, пасажиру буде запропоноване певне меню, яке заздалегідь буде підготоване та передане у вагон провідникам згідно із замовленням. Компанія чекає на ініціативу з боку бізнеса. Послуги можна буде протестувати, а потім провести відкритий конкурс та масштабувати на всі поїзди.

Крім того, Олександр Перцовський зазначив, що Укрзалізниця готова розглянути бізнес-плани щодо надання у поїздах і інших послуг: продаж періодичних видань, надання доступу до інтернету тощо.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: