Стерненко написав новий лист з СІЗО і звернувся до Зеленського: Не виженете чортів — вони знищать вас

Активіст Сергій Стерненко, якого засудили до семи років увʼязнення, написав другий лист із СІЗО. У ньому він закликав президента Володимира Зеленського «вигнати чортів».

Листа активіста оприлюднили у його Telegram-каналі.

Він згадав про заступника глави Офісу президента Олега Татарова, генпрокурора Ірину Венедіктову та главу МВС Арсена Аваков. Разом з тим, активіст висловив повагу посадовцю Офісу президента Сергію Кошману «Ходити на протести на Банковій, працюючи там, — дивно». Посадовець ОП Кошман подав у відставку, який вирішив звільнитися з відомства.

Стерненко у листі також попросив вибачення у Зеленського за те, що у суді після оголошення вироку назвав його «словом з трьох букв».

Наводимо нижче повний текст листа:

«Вітаю вас, друзі!

Хочу перепросити у президента за те, що в суді назвав його словом із трьох літер. З мого боку було неправильно так казати про гаранта, який, як бачимо, забезпечує в Україні правовий лад.

Пане президенте!

Мені болить за те, що ваша команда штовхає країну до прірви. У мене немає симпатій до вас, але я дуже переживаю за нашу державу. Якщо ви не виженете чортів, вони знищать і вас.

Висловлюю безмежну повагу Сергію Кошману, який пішов з посади в ОП через політичний вирок мені. Поки є такі люди, наша країна має майбутнє.

Я бачив ваші, громадяни України, протести під ОП. Ви круті. В очах системи видно страх. Вони вас бояться, тому і не пускають, тому і намагалися бити.

У них є відмазаний Татаров, є шанувальниця совка Венедіктова, є непокараний Аваков, є радник Зеленського Портнов, і вони гадають, що можуть все, що можуть нас залякати.

Але вони не врахували одного. Ми є. Нас багато. Ми не мовчимо і готові захищати свої права. І їх це страшенно лякає. Тому не спиняйтеся!

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: