Смертельна ДТП у Львові: тіло 23-річного водія рятувальники «вирізали» з автівки

4 серпня 00:31 надійшло повідомлення про те що в м. Львові на вул. Замарстинівській, відбулось зіткнення вантажного автомобіля «МАN» з легковим автомобілем «Porsche Cayman».

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, як з’ясувалось на місці події внаслідок аварії водій автомобіля «Porsche Cayman» – чоловік 1998 року народження загинув на місці події та знаходився затиснутим в деформованій автівці. Рятувальники відбуксирували автомобіль «МАN», вивільнили легкову автівку та загиблого водія з автомобіля.

До ліквідації наслідків аварії залучили 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

За інформацією Нацполіції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталася 4 серпня, близько 00.30, на дорозі сполученням «Львів-Брюховичі». Водій автомобіля «Porsche Cayman», 23-річний львів’янин, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажівкою «Man TGM» під керуванням 32-річного мешканця одного з сіл Стрийського району.

Внаслідок травм, отриманих під час ДТП, водій автомобіля «Porsche Cayman» загинув на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: