Свої кордони для українців уже відкрили 42 країни

Свої кордони для громадян України відкрили повністю або за певних умов 42 країни світу. Про це на брифінгу сьогодні, 13 серпня, повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Пише Твоє місто.

Упродовж минулого тижня кордони відкрили Вірменія, куди можна прибути за умови 14-денної самоізоляції, Буркіна-Фасо, Тоґо та Республіка Чад.

Залишають відкритими кордони Болгарії, Словенії, Мальдівів, ОАЕ, Ірландії, Еквадору, Ямайки, Камбоджі, Коморських островів, Пакистану, Пуерто-Рико, Туреччини, Сербії, Албанії, Чорногорії, Хорватії, Білорусі, Великої Британії, США, Єгипту, Мексики, Тунісу, Багамських островів.

У Міністерстві нагадують, що перед поїздкою слід вивчити правила перетину кордону тої чи іншої країни. Це можна зробити на інтерактивній карті українського міністерства або на сайтах МЗС інших країн. Водночас ЄС до середини серпня продовжив заборону на в’їзд українцям з туристичною метою до Шенгенської зони. Натомість полетіти в Європу можна за певних умов, зокрема на навчання чи роботу. 

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: