Ростислав Пшемінський виграв суд. ДЕТАЛІ

Сьогодні, 14 вересня, у Галицькому районному суді Львова вдруге відбулось засідання у справі активіста Ростислава Пшемінського, якого звинувачують у організації пікетів на підтримку підприємців. Інформує кореспондент Lemberg News Info.

У коментарі для Lemberg News Info, Ростислав Пшемінський зазначив:
«Ми йдемо вимагати, щоб суд прийняв ухвалу, якою мене визнають невинним!»

ХРОНОЛОГІЯ ПОДІЙ:
• 11 червня, у Львові представники малого та середнього бізнесу вимагали відновити роботу підприємств.
• 12 червня, на Ростислава Пшемінського поліція склала протокол за порушення умов карантину.
• 26 серпня, у Галицькому районному суді Львова відбулось перше засідання у справі активіста Ростислава Пшемінського. Попри те, що справа не є кримінальною і має адміністративний характер, суддя вирішив перенести слухання на інший день.
• 14 вересня, друге засідання у Галицькому районному суді Львова.                       

«Ми знайшли докази моєї невинності, ми знайшли порушення в протоколі, про яке ми будемо сьогодні заявляти. Суд собі дозволив приписати ще один пункт протоколу, хоча його в справжньому оригінальному протоколі не існує. На той час, коли сьогодні відбудеться засідання Конституційний суд України взагалі, ті пункти, по яких мене звинувачують, скасував. То ж я абсолютно є невинним і хочу отримати ухвалу в якій написано «НЕВИНЕН!» – говорить Ростислав.
Підтримати активіста до зали суду прийшов Руслан Кошулинський – український політик. депутат Львівської обласної ради, ВО “Свобода” 

«Влада намагається затиснути голос малого бізнесу. Затиснути їхнє прагнення чесно працювати і викликає до суду. Таким чином показати, що вони є сильніші. Надіюсь, що сьогоднішнє рішення суду буде на користь підприємців. І всі люди, які чесно приходили і показували свою позицію під стінами ЛОДА, вимагаючи справедливих, чесних і рівних умов під час карантину для всього бізнесу, а не так званий велюровий бізнес і бізнес, який давав виключно одним великим підприємствам працювати, а малому бізнесу «сидіти вдома» і зазнавати величезні збитки» – розповідає Руслан Кошулинський.

Ростислав Пшемінський виграв суд. ДЕТАЛІ
Зазначимо, що в разі доведення вини чоловікові загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень.
Ростислав додав, що якщо закон визнає його винним, він чинити опору не буде та сплатить штраф.

Пресу в залу засідання не допустили.

Згодом в телефоному режимі для журналістів Lemberg News Info Ростислав заявив, що винесення ухвалення рішення суду на його користь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: