П’яний працівник автомийки взяв автомобіль клієнта і в’їхав в стовп (ФОТО)

Працівник автомийки взяв автомобіль клієнта та виїхав на ньому в електроопору. Під час ДТП ніхто не постраждав. Хлопець не має прав керування автомобілем. Про це повідомляють у патрульній поліції Волині.

Автопригода трапилась на вулиці Рівненській, поліцейські виявили автомобіль Kia Ceed, кермувальник якого не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору.

Як виявилось, чоловік, що перебував за кермом, це 18-річний працівник  автомийки, який взяв автомобіль клієнта. У нього поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Останній повідомив, що вживав спиртні напої після дорожньо-транспортної пригоди.

В присутності двох свідків, 18-річний хлопець пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат – 1,50 проміле.

 

На особу патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортного засобу), ч. 1 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд), ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю) та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

В цій автопригоді на щастя ніхто не постраждав.Складені патрульними протоколи передали для розгляду до суду.

П’яний працівник автомийки взяв автомобіль клієнта і в’їхав в стовп (ФОТО)
ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: