ПриватБанк ввів жорсткі обмеження для клієнтів

“ПриватБанк” встановив обмеження на грошові перекази. Тепер надсилати або отримувати на карту можна не більше 100 переказів на місяць.

Як повідомляє пресслужба фінансової установи, в межах законодавства щодо протидії відмиванню брудних коштів та вимог фінансового моніторингу з жовтня 2021 року “ПриватБанк” вніс корективи до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали.

Зокрема відтепер встановлюються такі ліміти на календарний місяць (з 1 до 30/31 числа) як для переказів по Україні, так і за кордон:

  • для відправника – 100 переказів по Україні та 25 міжнародних;
  • для одержувача – 100 переказів по Україні та 30 міжнародних.

Коли клієнт збирає гроші на благодійність, чи волонтерські гроші, йому слід зателефонувати у банк на 3700 або написати у чат “Допомога Онлайн”. Надіслати посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня банк встановить для таких карток безлімітний режим.

Якщо ж людина отримує на картку гроші за продаж товарів з використанням інтернет-майданчиків, то нормативно-правовим актом НБУ встановлено, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна. Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, у “ПриватБанку” радять відкрити рахунок фізичної особи – підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: