Поліція розслідуватиме варварську обрізку дерев вдовж траси на Львівщині

Держекоінспекція виписала штрафів на 204,7 тис. грн через пошкодження та вирубку дерев у Запитові.

Державна екологічна інспекція у Львівській області порахувала 204,7 тис. грн збитків через варварську обрізку дерев вздовж траси Київ–Чоп. У селі Запитів обрізали гілки 76 дерев, фактично перетворивши їх на стовпи. Окрім того, ще п’ять дерев повністю зрубали, передає ZAXID NET.

Про випадок варварської обрізки дерев на трасі Київ–Чоп повідомили у понеділок, 19 квітня, в Держекоінспекції Львівщини. Під час проведення позапланової перевірки 25 березня на території Новояричівської селищної ради інспектори виявили, що у селі Запитів вздовж дороги зрубали п’ять дерев порід в’яз, акація, клен, а також обрізали крону 76 дерев. Таку варварську обрізку дерев здійснили на території неподалік агрокомпанії «Ерідон» та автозаправної станції «WOG».

Поліція розслідуватиме варварську обрізку дерев вдовж траси на Львівщині

Через неправильну обрізку дерева сильно пошкодились та припинили рости. У екоінспекції порахували, що збитки, заподіяні довкіллю внаслідок незаконної зрізки та пошкодження дерев, становлять 204,7 тис. грн. Також зараз встановлюється, хто замовляв і проводив роботи з обрізки дерев.

Державні інспектори передали матеріали про виявлені порушення у поліцію для подальшого розслідування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: