Поліцейські Львівщини викрили зловмисника, причетного до викрадення причепу з передвиборчою агітацією

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили викрадений автопричіп, з якого зловмисник, 33-річний мешканець Пустомитівського району, зняв номерні знаки.

27 вересня близько 15.40 у поліцію звернулася керівник міського осередку однієї з політичних партій, яка повідомила, що на вулиці Медової Печери у Львові невідомі викрали автопричіп з агітаційним  банером.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що причіп марки «Автобан», на якому була встановлена  металева конструкція з політичною рекламою, використовувався для передвиборної агітації.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка)  Кримінального кодексу України.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники відділу захисту інтересів суспільства і держави, управління кримінального аналізу поліції Львівщини спільно з працівниками кримінальної поліції та слідчими Личаківського відділу поліції встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки. Ним виявився 33-річний мешканець Пустомитівського району.

9 жовтня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника в одному із сіл району.  Поліцейські виявили викрадений причіп у гаражі. Транспортний засіб вилучено.

Тривають слідчі дії, за результатами яких буде вирішено питання про повідомлення чоловіку про підозру в скоєнні крадіжки.  За вчинене  йому загрожує покарання – арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: