Пожежа у львівській багатоповерхівці: врятували 15 осіб, з них – 3 дитини. Відео

Цієї ночі у квартирі житлового будинку на вул. В. Великого, 37 виникла пожежа.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС у Львівській області, 29 квітня о 01:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Володимира Великого, 37 на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в квартирі.

До місця виклику виїхали рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова, 30-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова, оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області та навчально пожежно-рятувальна частина ЛДУ БЖД. Прибувши до місця виклику вогнеборці не гаючи часу включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та евакуації людей. Рятувальники за допомогою засобів індивідуального захисту органів дихання вивели на свіже повітрря 15 осіб, з них 3 дитини.

Пожежу локалізовано о 02:07 та повністю ліквідовано о 02:09. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м., пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 26 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: