На Kyiv Smart City Forum 2020 «Найкращим екологічним містом» визнаний Львів

Сьогодні представники Kyiv Smart City Forum вручили місту нагороди за перемогу у номінаціях: «Найкраще мобільне місто», «Найкраще екологічне місто» та «Найкраще архітектурне місто», яке Львів здобув на форумі цьогоріч. Про це інформує пресслужба міської ради.

«Вже традиційно Львів займає серйозні позиції з розбудови smart city. Дуже приємно, що у цьому році журі, до якого входили представники Сінгапуру, США та Німеччини обрали його за різними номінаціями. Отже, Львів зайняв перше місце у номінації «Найкраще мобільне місто». Було проаналізовано проекти, зокрема те, що робиться у частині мобільності, побудови велодоріжок. Це найкращі результати, які ми побачили.

Далі – «Найкраще архітектурне місто», тобто це те місто, куди, мені особисто, завжди дуже приємно приїхати. А також номінація «Найкраще екологічне місто» — це ті проекти, які робляться у місті в частині забезпечення екології, адже місто велике і транспорту багато. Дуже приємно те, що ви робите в частині екології”, — відзначив Юрій Назаров, експерт з інновацій та smart city-технологій, співзасновник Kyiv Smart City.

Додамо, що переможців визначали за критеріями:

  • «Найкраще мобільне місто» — перевезення, громадський транспорт, каршерінг, розвиток електро- та велоінфраструктури міста;
  • «Найкраще екологічне місто» — впровадження прогресивних еко-технологій, розумне поводження з відходами;
  • «Найкраще архітектурне місто» — успішне впровадження розумних систем в архітектурі та містобудуванні.

Відомо, що на конкурс надійшло заяв із понад 100 міст України. У кожній із номінацій відзначали переможців у 2-ох категоріях: міста до та понад 100 тис. населення.

Kyiv Smart City Forum 2019 — одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації smart city-технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: