На ринку «Шувар» у Львові влаштували облаву на мігрантів-нелегалів

Громадяни Узбекистану та Азербайджану примусово покинуть Україну

На ринку «Шувар» у Львові працівники міграційної служби виявили порушників міграційного законодавства.Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Міграційна служба Львівської області.

«До уваги іноземців, і не кажіть, що не попереджували. Велика кількість іноземців, користуючись ситуацією, яка склалася внаслідок пандемії коронавірусної інфекції COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2, не дотримуються чинного законодавства України та міжнародних угод.

Працівники відділу міграційного контролю та адміністративного провадження Міграційної служби Львівщини, ретельно виконують свою роботу, пов’язану із виявленням порушників міграційного законодавства.

Так, 21 жовтня поточного року, працівники даного відділу, спільно з працівниками оперативно-розшукового відділу Львівського прикордонного загону здійснили перевірку на львівському ринку «Шувар». Із 26 перевірених іноземців, виявили 6 порушників міграційного законодавства, відповідно до яких склали протоколи за частиною першою статті 203 КУпАП.

Трьох громадян Узбекистану та трьох – Азербайджану оштрафували на суму 10 тис 600гривень, які сплачено в дохід держави Україна.

Міграційною службою Львівської області прийнято рішення про примусове повернення даних іноземців за межі України. Нелегальні мігранти зобов’язані покинути нашу державу», – зазначається у повідомленні.

На ринку «Шувар» у Львові влаштували облаву на мігрантів-нелегалів

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: