На Львівщині чоловік під наркотиками розтрощив номери у готелі та напав на перехожого

У Яворові поліцейські затримали зловмисника за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, хуліганстві та незаконному заволодінні автомобілем. Інформує поліція Львівської області.
 
Під час вчинення злочинів затриманий, 26-річний мешканець Запорізької області, перебував у стані наркотичного сп’яніння. Максимальне покарання, яке загрожує йому за скоєне – до восьми років позбавлення волі.
 
Як встановили співробітники Яворівського районного відділу поліції, 11 листопада близько другої години ночі 26-річний мешканець Запорізької області, перебуваючи в одному з готелів у місті Яворів, з хуліганських мотивів пошкодив меблі, побутову техніку, двері кількох номерів, завдавши значної матеріальної шкоди та зірвав роботу закладу. При цьому чоловік поводився, зухвало, неадекватно та грубо лаявся.
 
Після цього він викрав з подвір’я одного з домогосподарств у Яворові автомобіль «Опель Зафіра», який належить 38-річній місцевій мешканці та, втікаючи з місця події, напав на жителя райцентру віком 57 років. Нападник жорстоко побив чоловіка, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму.
 
Співробітники Яворівського районного відділу поліції затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Як встановили медики, він перебував у стані наркотичного сп’яніння.
Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – до восьми років позбавлення волі.
Досудове розслідування триває.
 
Підписуйся на наш FacebookInstagramTelegram.
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: