На Львівщині чоловік вкрав камери спостереження з дитячого садка

У Дрогобичі слідчі повідомили про підозру чоловіку, причетному до викрадення камер відеоспостереження з дитячого садка. Про це інформують у відділі комунікації поліції Львівської області.

Раніше неодноразово судимий місцевий житель, скоїв цю крадіжку, будучи звільненим від відбування покарання за грабіж з іспитовим терміном на три роки.

“28 травня близько третьої години ночі чоловік проник на територію одного з дрогобицьких дошкільних закладів освіти та викрав дві камери відеоспостереження, які були встановлені на фасаді будівлі. Сума завданих збитків становить більше двох тисяч гривень.” – розповіли у поліції.

Співробітники Дрогобицького відділу поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 28-річний мешканець райцентру, раніше неодноразово судимий за грабежі та крадіжки.

Сьогодні, 13 жовтня, слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: