На Львівщині фермер морить голодом тварин

Шокуючий факт виявили зоозахисники на Львівщині. В селі Верени вже 10 років працює невеличка ферма, де тварини постійно голодують. Взимку худоба живе прямо у полі та харчується лише снігом, а влітку виживає набігами на людські поля та городи. Повідомляють “Надзвичайні новини”.

Селяни шоковані умовами, в яких власник ферми утримує тварин. Від голоду та переохолодження корови та коні гинуть прямо на очах у селян, а за спробу врятувати бідолашних, господар може й ножа встромити.

А що ж говорить сам фермер? Чоловік називає себе милосердним.

«Івану Володимировичу 71 рік. Чоловік він освічений, працював інженером та добре знає закони. Але абсолютно не розуміє, що є катом для своєї худоби. Мало того, пенсіонер вкрай жадібний до грошей. Саме тому ніхто не зміг умовити його продати корів та коней. Мені таки вдалося умовити діда на перемовини із зоозахисниками. Умова Івана Володимировича: тварини мають жити у притулку, а не піти під ніж. Чолов’яга він хитрий, озвучувати ціну погодився лише тет-а-тет волонтерам. Справа дуже тяжка. Але тварини гинуть», – розповіла місцева журналістка Євгенія Полікарпова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: