На Львівщині судитимуть водія автобуса, який на смерть збив дитину

За скоєне  46-річному  мешканцю одного з сіл Дрогобицького району загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, 11 листопада 2020 року о 8.20 у Дрогобичі водій пасажирського автобуса “Еталон”, сполученням “Дрогобич-Трускавець”, наближаючись до пішохідного переходу, не  зменшив швидкість, не надав пішоходу перевагу в русі, внаслідок чого скоїв наїзд на школярку, яка переходила дорогу. Від травм, отриманих внаслідок ДТП, 13-річна місцева мешканка померла в лікарні.

Cлідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили водієві про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваному – до восьми років позбавлення волі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: