На Львівщині проводять заходи державного контролю щодо припинення нелегальних перевезень

Управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації спільно з Управлінням Укртрансбезпеки у Львівській області та Управлінням патрульної поліції у Львівській області провели ряд заходів державного контролю щодо припинення нелегальних перевезень. Такі рейди відбуваються на виконання заходів боротьби із нелегальними перевезеннями.

Про це інформує прес-служба ЛОДА, пише Кулемет.

Зазначимо, що вказані  спільні заходи проводитимуться і надалі.

Також з метою унеможливлення функціонування на ринку пасажирських перевезень транспортних засобів, які експлуатуються поза межами правового поля, районними державними адміністраціями створено територіальні (районні) робочі групи з питань функціонування ринку пасажирських автомобільних перевезень.

«Нелегальні пасажирські перевезення – це недоотримання коштів  бюджетом та пенсійним фондом за рахунок несплачених податків та соціальних внесків, але передусім – це порушення наших з вами прав бути комфортно і безпечно перевезеними, це нехтування елементарними правилами безпеки. Тож для Львівської облдержадміністрації, як органу центральної влади, який виступає організатором перевезень на приміських там міжміських (внутрішньообласних) автобусних маршрутах загального користування, боротьба із нелегальними перевізниками є одним із першочергових завдань», – наголосив в.о. начальника управління транспорту Львівської ОДА Роман Жук.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: