На Львівщині потяг травмував чоловіка

На Львівщині внаслідок наїзду потяга травмований чоловік – поліцейські встановлюють обставини події.

Потерпілий перебуває у реанімації, за фактом слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження.

3 серпня у Яворівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що близько 15:00 на перегоні «Затока-Янтарне» електровоз сполученням «Клепарів-Шкло» скоїв наїзд на чоловіка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу травмованого – ним виявився 57-річний мешканець міста Новояворівськ. Чоловіка доставлено у реанімаційне відділення районної лікарні з травмою ноги.

Також попередньо встановлено, що машиніст потяга, 37-річний мешканець Перемишлянського району, під час руху побачив чоловіка, який спав на залізничному полотні. Він застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося.

Медична експертиза встановила, що на момент події потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння.
За фактом слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.276 (Порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: