На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який стріляв та погрожував правоохоронцям зброєю

Постраждалих внаслідок події немає, за скоєне раніше судимому мешканцю міста Червоноград загрожує покарання – до семи років позбавлення волі.

4 травня близько 20.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у місті Соснівка Червоноградського району невідомий чоловік здійснив кілька пострілів з короткоствольної зброї, ймовірно – з пістолета.

За вказаною адресою негайно виїхали групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини. 

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який стріляв та погрожував правоохоронцям зброєю

На місці події правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 21-річний мешканець Червонограда, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Проведеними пошуковими заходами поліцейські встановили місцеперебування зловмисника та, оскільки побачивши правоохоронців він взявся втікати, розпочали переслідування.

Зрозумівши, що втекти не вдасться, зловмисник зупинився та скерував на поліцейських пістолет. Один з правоохоронців здійснив попереджувальний постріл з табельної зброї у повітря, після чого втікач був затриманий.

Поліцейські вилучили у зловмисника споряджений набоями пістолет іноземного виробництва, який скерували на експертизу.

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який стріляв та погрожував правоохоронцям зброєю

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, ч.1 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Львівської області

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: