На Львівщині поліцейські вилучили близько кілограма «марихуани»

У вівторок, 10 листопада, на Львівщині, неподалік міста Перемишляни, поліцейські затримали двох чоловіків, які займались розповсюдженням наркотиків.

Як повідомили у пресслужбі поліції області, зловмисниками виявились мешканці району віком 28 та 31 року. Під час патрулювання поліцейські Перемишлянського відділення поліції помітили в полі між селами автомобіль «Опель» та двох чоловіків біля нього та подумали, що в них проблеми із автівкою.

«Під час спілкування з правоохоронцями громадяни помітно нервували та поводились неадекватно. Встановлюючи особи чоловіків – місцевих мешканців віком 28 та 31 рік, поліцейські виявили в автомобілі 9 пакунків з речовиною, схожою на наркотичний засіб «марихуана» загальною вагою близько одного кілограма», – сказано в повідомленні відомства.

Тепер зловмисникам загрожує штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років. Окрім того, медики встановили, що один із зловмисників перебував у стані наркотичного сп’яніння. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження наркотичної речовини.
ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: