На Львівщині бус протаранив потяг (ФОТО)

У Львівській області бус протаранив потяг. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Варта-1. ДТП сталася між Жовквою і Равою-Руською в населеному пункті Липник.

Рух потягів на цій ділянці зупинився.

Інцидент стався 17 травня близько 23:00.

Близько 22-ї години на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська, поблизу села Липник 49-річний водій автомобіля Renault Trafic не обрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter під керуванням 23-річного водія, який  інерційним рухом здійснив зіткнення з ще одним автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 44-річного водія.

Сила удару була настільки велика, що бус продовжив рух на колію, де в нього врізався локомотив. Керманича цього автомобіля забрали до лікарні та, згодом, він відмовився від шпиталізації.

Патрульних викликав очевидець події.

Коли вони приїхали на місце аварії, то виявили усіх учасників ДТП. У винуватця аварії виявили ознаки алкосп’яніння. Коли йому запропонували пройти перевірку, він сказав, що не керував цим транспортним засобом і йде геть.

На законні вимоги поліцейських водій не реагував та продовжував йти в невідомому напрямку. Для встановлення обставин та складання необхідних матеріалів, чоловіка затримали в порядку ст. 261 (Адміністративне затримання) КУпАП.

Свідки події надали пояснення, що саме цей чоловік керував автомобілем Renault Trafic. На місце події прибув адвокат. В його присутності чоловік пройшов перевірку на алкотестері Drager. Результат — 1,6 проміле. Порушник не погодився з результатом і відмовився проходити перевірку в медичному закладі.

На нього ще винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: