На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото)

У місті Бучі, що на Київщині після складання ЗНО четверо школярів пішли до приватного маєтку одного із друзів та знайшли там пневматичну рушницю.

Заради фото для соцмереж 15-річна школярка взяла у руки зброю. Дівчина випадково спустила гачок та вистрілила у груди 16-річного хлопця, внаслідок чого той помер на місці події, повідомляє пресслужба київської поліції.

Відомо, що хлопець помер від рушниці, яку йому хотів подарувати батько на одне зі свят.

Трагічні події зі зброєю. Через фото у соцмережах школярка застрелила свого 16-річного товариша. В якийсь момент 15-річна дівчина натиснула на спусковий гачок та вистрілила у груди товариша, – повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник поліції Київщини, Андрій Небитов.

На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото)

За даним фактом поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за статтею 119 – Вбивство через необережність Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі поліція з’ясовує усі обставини події. 

Шановні батьки, нагадуємо, що зброя – це не іграшки! Незнання та недотримання правил безпеки тягне за собою тяжкі наслідки! Бережіть себе та своїх близьких, – наголосили у поліції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: