На Вінниччині затримали вантажівки з “львівським сміттям” (Фото)

Уночі 10 серпня у Жмеринському районі затримали п’ять вантажівок з Львівської області, які привезли побутові відходи. Сміття викидали на приватну земельну ділянку, де потім засипали землею. 

Про це повідомляють у поліції Вінниччини.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Солдатова, за наявною інформацією, впродовж двох тижнів здійснювався несанкціонований викид сміття на території земельної ділянки. Факт забруднення земель задокументовано поліцейськими слідчого управління, екологічною інспекцією під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Під час огляду приватної земельної ділянки, на якій облаштували несанкціоноване сміттєзвалище, виявлено грейдер, яким здійснювалось засипання сміття ґрунтом, з метою приховування протиправних дій. Одна з великогабаритних вантажівок на момент прибуття правоохоронців вже розвантажила сміття, ще чотири чекало своєї черги.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 239 КК України (забруднення або псування земель).

Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Наразі тривають слідчі дії, з’ясовуються усі обставини правопорушення та осіб, причетних до його вчинення.На транспортні засоби накладено арешт.

На Вінниччині затримали вантажівки з
 
На Вінниччині затримали вантажівки з
 
На Вінниччині затримали вантажівки з
 
На Вінниччині затримали вантажівки з
 
На Вінниччині затримали вантажівки з
ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: