На вулиці Городоцькій поліція оштрафувала 21-річного водія, який їхав зі швидкістю 145 км

Вчора, 30 липня, на вулиці Городоцькій зафіксували перевищення дозволеної швидкості у водія автомобіля. Так, близько 12 години дня за допомогою радара TruCam патрульні зафіксували швидкість 145 км/год., із якою їхав автомобіль Volkswagen Scirocco. За кермом перебував 21-річний львів’янин.

“Екіпаж патрульної поліції Львівської області працюючи на вулиці Городоцькій з приладом для вимірювання швидкісного режиму транспортних засобів TruCam зафіксував значне його перевищення. Автомобіль Volkswagen Scirocco сьогодні близько 12-ї години їхав з мосту в напрямку Мотозаводу на швидкості 145 км/ год. 21-річного порушника одразу зупинили і показали його перевищення. На чоловіка винесли постанову за ч.3 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП. Штраф становить 510 гривень.” – про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Загалом, за даними патрульної поліції, станом на сьогодні і від початку року патрульні винесли 19 201 постанову за перевищення швидкості на суму 5 076 285 гривень.

Понад 90 відсотків суми порушники сплатили.

На вулиці Городоцькій поліція оштрафувала 21-річного водія, який їхав зі швидкістю 145 км

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: