На Високому замку Олег Синютка представив програму “Настав час Львова”

“НАСТАВ ЧАС ЛЬВОВА”, 26 вересня на Високому Замку у Львові народний депутат України Олег Синютка презентував передвиборчу програму, як кандидат від “Європейської Солідарності” на посаду Львівського міського голови.

«Відновимо історичну роль Львова, як мегаполісу Західної України й одного з центрів усієї Центрально-Східної Європи», – зазначив Олег Синютка та наголосив на тому, що лише забезпечивши нагальні потреби мешканців міста, можна реалізувати грандіозні плани.

«Львів має стати містом для львів’ян – націленим на забезпечення потреб його мешканців, зручним і комфортним, з вирішеними проблемами в транспорті, соціальній сфері та благоустрої», – сказав у своєму виступі кандидат. На думку Олега Синютки, негайного вирішення потребують проблеми у трьох сферах: економіки, транспорту і благоустрою міста.

Програма представлена кандидатом, передбачає створення індустріальних парків, виробничих площ, і робочих місць, підтримку малого та середнього бізнесу.

А найголовніше – новий Генеральний план міста – з розвитком мікрорайонів, доступною медициною, дитячими садочками і школами, громадськими та спортивними просторами, розширенням зелених зон, низькоповерховою забудовою невисокої щільності.

Щоб вирішити проблему заторів на дорогах Синютка обіцяє побудувати підземні паркінги і нові дорожні розв’язки.

«У всіх районах міста існують проблеми з ліфтами, освітленням, тепломагістралями, котельнями, водопостачанням. Їх не вирішують роками й окремі будинки є в аварійному стані. Негайно потрібно змінити ситуацію, коли зростає кількість незаконних забудов і не вирішуються проблеми міської комунальної інфраструктури»,- сказав Синютка.

Загалом програма кандидата від «Європейської Солідарності» Олега Синютки складається з 5 стратегічних завдань:

зробити Львів науковим та освітнім центром, осередком інноваційної економіки, центром міжнародного туризму, культурною столицею України, а головне – містом для Львів’ян!

«До Львівської ОТГ приєднано нові території, а Львівський район нараховує більш ніж 115 тисяч мешканців. Щоб розвиватися, маємо думати масштабно», – закликав кандидат.

«Першим завданням міської влади, яку львів’яни оберуть 25 жовтня 2020 року, буде протидія кризі в економіці, захист львів’ян від пошесті та недопущення того, щоб містом почали керувати Зеленський, його «слуги» та їхні союзники», – підсумував Олег Синютка.

Під час презентації програми «Настав час Львова» виступили представники команди «Європейської Солідарності»: науковець Дзвіна Калинець-Мамчур, підприємець Ростислав Пшемінський, лідер списку партії до Львівської обласної ради на Львівщині Ірина Гримак, науковець, діяч культури Ірина Киянка та Голова Українського Лікарського товариства у Львові Олег Дуда.

Вони розповіли, як програма «Настав час Львова» буде реалізовуватися в різних сферах від економіки до культури.

На Високому замку Олег Синютка представив програму "Настав час Львова" На Високому замку Олег Синютка представив програму "Настав час Львова" На Високому замку Олег Синютка представив програму "Настав час Львова"

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: