Міська інспекція ДАБК виявила самочинне будівництво на вул. Парковій, 9

Як повідомили у департаменті містобудування, міська інспекція ДАБК виявила активні самочинні будівельні роботи на вул. Парковій, 9, що проводяться без дозвільних документів. Відтак, місто скерувало відповідні звернення в Галицьку окружну прокуратуру Львова та Державну архітектурно-будівельну інспекцію України.

Міська інспекція ДАБК виявила самочинне будівництво на вул. Парковій, 9

«Із фото добре видно, що на Парковій тривають активні будівельні роботи. Я би сказав навіть, що не лише активні, а й масштабні. Утім, як з’ясувала наша міська інспекція ДАБК, жодних дозволів на такі роботи ніхто не видавав:

  • містобудівних умов та обмежень на проектування будь-яких будівельних робіт виконком ЛМР не затверджував;
  • у Реєстрі будівельної діяльності дозвільних документів теж жодних.

Будинок за цією адресою є пам’яткою архітектури місцевого значення. Тому, на жаль, міська інспекція не має повноважень покарати власників цього будинку, це компетенція ДАБІ України. Але й заплющувати очі таку самодіяльність ми не збираємось. Саме тому вже скеровано листи в Галицьку окружну прокуратуру Львова та Державну архітектурно-будівельну інспекцію України. Вимагаємо вжити всіх заходів, щоб було припинено будівельні роботи та повернули об’єкт до попереднього стану», – зазначив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

ДЖЕРЕЛО: Львівська міська рада

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: