“Моє справжнє ім’я – Микола”: Макс Барських планує відмовитися від сценічного псевдоніма

Популярний український співак Макс Барських здивував шанувальників несподіваною заявою – він планує відмовитись від сценічного псевдоніма та будувати кар’єру надалі під своїм справжнім ім’ям. Звати артиста Микола Бортник, а “Макса Барських” він вигадав під час участі у проєкті “Фабрика зірок-2”.

Тоді музикантові-початківцю здавалося, що його справжнє ім’я недостатньо помітне та погано запам’ятовується. Тепер вокаліст переглянув свої погляди. Про такі наміри Барських заявив на престижній конференції MusicCon у рамках Billboard Music Awards-2022 у Лас-Вегасі (США). Відповідне відео опублікували на YouTube.

“Я думаю про це. Макс Барських – мій сценічний псевдонім. Моє справжнє ім’я – Микола. Напевно, я зроблю це з часом”, – прокоментував співак ймовірну відмову від псевдоніма.

Макс Барських на конференції MusicCon у рамках Billboard Music Awards-2022 у Лас-Вегасі

Головна мета, з якою артист приїхав до Америки на захід світового масштабу – це розповісти громадськості правду про вторгнення РФ в Україну.

“Важливо не забувати, що кожного дня і кожної години гинуть українці за свою свободу в боротьбі проти нацизму, який несе режим Путіна”, – зазначив музикант.

Співак із Херсона, який поповнив лави ЗСУ, щоб захищати батьківщину зі зброєю в руках, також анонсував новий трек про війну. Він називається “Чекай мене” та присвячується українцям, яких війна розділила з рідним будинком та близькими людьми. Реліз композиції заплановано на 29 травня.

Підписуйтеся на наш Telegram – “LEMBERG NEWS”  – Twitter – LEMBERG NEWS

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: