Мешканці Сихова скаржаться на відсутність вуличного освітлення

Комунальники не реагують на звернення.У Львові мешканці Сихівського району скаржаться на відсутність вуличного освітлення.

Як наголошується у повідомленнях, комунальники не реагують на неодноразові звернення мешканців Сихівського району щодо відновлення вуличного освітлення на вулиці Тернопільській.

“Уже вдруге за цей тиждень хочемо розповісти вам про чергове звернення на Гарячу лінію міста щодо відсутності вуличного освітлення в Сихівському районі. Нас вразила кількість зазначених точок на скріншоті авторки звернення! “Прошу відновити вуличне освітлення по вул. Тернопільської буд. 5,7,9,6-А. (не працюючі ліхтарі на фото відмічені червоним) та 9 будинок (медичний заклад Амбулаторія сімейної медицини)”. За відсутність вуличного освітлення в нашому районі відповідає ЛКП “Львівсвітло”. Від публікації звернення минуло уже близько доби, проте інформації щодо вирішення проблеми досі немає. Ймовірно, основною причиною є дощ, який падає у Львові увесь день, проте у похмурні дні швидше темніє, як бути мешканцям, які повинні повертатись додому темними вулицями?”

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: