Мер Трускавця повідомив, що воду у місто подадуть сьогодні (відео)

Договір між КП «Дрогобичводоканал» та ТОВ «Трускавецьводоканал» укладено. І воду до Трускавця подадуть 5 січня.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський. Джерело Вголос

За його словами, станом на 15.00 4 січня врегульовано більшість юридичних питань. Є ще протокол розбіжностей. Але це не повинно вплинути на водопостачання у місті.

Мер Трускавця повідомив, що воду у місто подадуть сьогодні (відео)

Проте воду трускавчани отримають тільки завтра. А все через те, що зараз проводиться ремонт на водогоні Гірна-Дрогобич. Після завершення ремонту, тобто сьогодні ввечері, резервуари почнуть наповнювати водою. Але у кранах мешканців Трускавців воду варто очікувати тільки завтра зранку.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», тридцятитисячне курортне місто на Львівщині дві доби провело без води через те, що чиновники не змогли домовитися між собою та вчасно підписати договори на постачання води та на водовідведення.

Як зізнався під час наради у міського голови Трускавця директор «Трускавецьводоканалу» Роман Дашкович, останній проект договору він отримав 31 грудня після першої години дня. То ж уже навіть не розглядав його.

Водночас під час наради у міського голови Дрогобича директор «Дрогобичводоканалу» Роман Шагала повідомив, що на підприємстві готові були підписати угоду і в останні хвилини року, що завершувався, і у перші дні нового. Проте ніхто з Трускавця до цього не зголосився.

І тільки коли мешканці Трускавця, змучившись сидіти другу добу без води та без пояснень, почали погрожувати прийти до міського голови Андрія Кульчицького додому, міська влада міста розпочала розв’язувати проблему.

Також «Трускавецьводоканал» пообіцяв організувати підвіз питної та технічної води до міста. Але, як повідомляють місцеві мешканці у соцмережах, за адресами, які оприлюднило підприємство, жодної водовозки так і не дочекалися. 

Підписуйся на наш FacebookInstagramTelegram.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: