Мама не пустила гуляти: у Львові з вікна випала 10-річна дівчинка

У Львові на вулиці Шевченка  у вівторок, 18 травня, з третього поверху випала 10-річна дівчинка. Дитину терміново госпіталізували у лікарню.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівської області, передає ТСН.

За останній час у цьому районі це вже другий випадок, коли з багатоповерхівки випала дитина. Минулого тижня з восьмого поверху випала дворічна дівчинка. Вона загинула на місці. 

Правоохоронці опитали свідків події та встановлює усі обставини інциденту. 

«Патрульні негайно приїхали на місце події. Забезпечили безперешкодний проїзд екстреної швидкої медичної допомоги. Транспортували разом з медиками дівчинку до карети швидкої і супроводили її до медичного закладу», – йдеться у повідомленні. 

Як повідомляє ТСН.12:00, 10-річну дівчинку, яка випала з вікна третього поверху, нині рятують. Дитина летіла вниз з вікна власної квартири. Її одразу ушпиталили, лікарі діагностували компресійний перелом хребта. Нині юна пацієнтка в реанімації, у стані середньої тяжкості, у свідомості. На сьогодні заплановані додаткові обстеження.

У поліції з’ясували: родина, в якій виховується дитина, благополучна. Поки подробиці розслідування не розголошують. Втім, як стало відомо, дівчинка вискочила з вікна через те, що мама не пустила її гуляти. За останній час у цьому районі це вже другий випадок, коли з багатоповерхівки випала дитина. Минулого тижня з восьмого поверху випала дворічна дівчинка. Вона загинула на місці. 

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: