Львів просить у Києва виділити 21 млн гривень на закупівлю засобів захисту для шкіл

У мерії запевняють, що Львів ще поки не отримав жодних коштів з державного Фонду боротьби з COVID-19, який був створений для фінансування додаткових видатків на охорону здоров’я та соціальних видатків, безпосередньо пов’язаних із епідемією коронавірусу. Пише Форпост.

Натомість, мер Львова Андрій Садовий скеровує листа на Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та т. о. о. Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлету з проханням виділити з державного Фонду боротьби з COVID-19 кошти в сумі 21 млн грн на закупівлю засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для закладів освіти Львова.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Для організації безпеки працівників, учнів та вихованців закладів освіти м. Львова, з міського бюджету було додатково виділено кошти в сумі 15 033,100 тис. грн. Однак, провівши розрахунки на вересень-грудень 2020 року для закупівлі дезінфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту, закладам освіти м. Львова необхідно додатково 21 897,100 тис. грн», — йдеться у листі.

Ці кошти, як відзначають, необхідні для профілактичної дезінфекції робочих зон у навчальних закладах, забезпечення педагогів засобами індивідуального захисту (медична маска, рукавиці, тощо), закупівлі рідких миючих засобів, одноразових паперових рушників, спиртовмісних антисептичних засобів, тощо.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: