Львів візьме кредити на 390 млн через брак коштів у бюджеті

На пленарному засіданні Львівської міської ради депутати підтримали проект ухвали «Про здійснення запозичення до бюджету Львівської міської територіальної громади у 2021 році».

Про це йдеться на Інформаційному порталі депутатів ЛМР.

Як повідомила директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич, пропонується здійснити у 2021 році внутрішнє запозичення до бюджету Львівської міської територіальної громади на суму 390  млн грн. Метою запозичення є залучення коштів для фінансування бюджету розвитку Львівської міської територіальної громади.

Пропонується відкрити кредитні лінії в двох державних банках – “Укргазбанку“ на суму 220 млн грн і Укрексімбанку на суму 170 млн грн.

Голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик звернувся до присутніх із закликом більше використовувати внутрішні резерви та ефективно загосподарьовувати їх, аби брати якомога менше кредитів.

«Розуміємо, що без цих кредитів місто просто зупиниться. Тому прошу керівників виконавчих органів більше задіювати внутрішні резерви».

Член фінансової комісії Тетяна Шевченко, у свою чергу, запропонувала скоротити витрати у бюджеті та переглянути відсоткові ставки у лізингових угодах. 

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: