Львів’янин розбився на аварійній ділянці траси Київ-Чоп

Вночі 21 листопада на трасі Київ-Чоп трапилася смертельна ДТП. Автомобіль злетів у кювет і перекинувся, водій випав з авто і загинув.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області, джерело: Новини.Live.

Подробиці

Близько 3:45 у неділю, 21 листопада, на трасі Львів-Рівне неподалік Грушвиці, що за 20 км від Рівного, сталася автопригода зі смертельними наслідками. 

Автомобіль Renault Koleos, який їхав з Рівного у напрямку Дубна, виїхав за межі проїзної частини ліворуч, злетів у кювет і перекинувся. 30-річного львів’янина, який перебував за кермом, викинуло з автомобіля на дорогу. Від отриманих травм він загинув на місці.

В автомобілі окрім водія знаходилася ще й пасажирка – 30-річна жителька села Тараканів Дубенського району. Жінку госпіталізували з переломом руки та черепно-мозковою травмою. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування“, – повідомляють у поліції. 

Також правоохоронці зазначають, що ділянка Дороги біля Грушвиці вважається аварійно небезпечним місцем. У місці, де дві смуги руху переходять в одну, під час будівництва дороги клин відгону влаштували неправильно. Цю ділянку дороги прийняли в експлуатацію без поліції, хоча вона наполягала, що ділянку збудовано не у відповідності з проектом.

Підписуйся на наш FacebookInstagramTelegram.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: