Львівські поліцейські знайшли чотирьох дітей (ФОТО)

За два вихідні дні, 17 та 18 липня, до поліції Львівщини надійшло 4 повідомлення  про зникнення дітей, Наймолодшій зниклій дитині було лише 2,5 роки, найстаршій – 11. Про це Depo.Львів повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Усіх дітей  розшукано та  повернуто за місцем проживання. Жодних протиправних дій щодо них вчинено не було. У кожному випадку поліцейські провели з дітьми, а також батьками профілактичні бесіди.

Так, до поліції звернулася мешканка одного з сіл Львівського району з заявою про зникнення 2,5-річної онуки. За словами бабусі, вона на короткий час відволіклась, пораючись по господарству,  а в той час дівчинка зникла. До розшуків дитини були залучені співробітники відділу поліції №5 Львівського районного управління поліції, а також рятувальники, волонтери та небайдужі мешканці. Спільними зусиллями дівчинку розшукали за 5 кілометрів від дому. Дитина ціла та неушкоджена.

Крім того, у Львові на одному з ринків загубився 4-річний хлопчик, який перебував там разом з мамою. Дитину розшукав спецпризначенець поліції та передав матері. Ще один зниклий, 11-річний хлопець, загубився у центрі Львова, де перебував разом з матір’ю.

Львівські поліцейські знайшли чотирьох дітей (ФОТО)

Також розшукано 5-річного хлопця, який відпочивав разом з батьками у місті Сколе. Батьки відволіклися і не помітили, як дитина зникла.

Правоохоронці закликають: спілкуйтеся із своїми дітьми, дбайте про них, а малих діток не залишайте без нагляду навіть на короткий час.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: