Львівську область поділили на карантинні зони

Цих зон є чотири: зелена, жовта, помаранчева та червона. Замальовуватимуть ту чи іншу область у відповідне забарвлення залежно від епідситуації. Відповідно до кольору зони місцева влада має посилювати або навпаки пом’якшувати карантинні обмеження в регіоні. Повідомляє Правда Тут.

На цей момент, маємо наступне: місто Львів, Миколаївський, Перемишлянський та Пустомитівський райони Львівської області ввійшли до помаранчевої зони.

Тобто у цих місцях забороняється діяльність хостелів, туристичних баз, окремих готелів, розважальних закладів і ресторанів у нічний час. Під табу також робота спортзалів, фітнес-центрів та закладів культури, а ще обмежуються планові госпіталізації в лікарнях.

Жовківський, Яворівський та Кам’янко-Бузький райони потрапили до жовтої зони. Там забороняється відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку. Всі інші частини області в зеленій зоні. Зонування переглядатимуть кожного тижня щоп’ятниці.

Та те, що Львів зафарбували в помаранчевий, міській владі не до вподоби. У мерії кажуть: дотримуватися таких умов не будуть, оскільки ситуацію в місті не вважають критичною.

Зазначимо, що перейти з однієї зони в іншу регіон може, якщо 5 днів поспіль там спостерігаються зміни одного із визначених показників. З 1 вересня в Україні обіцяють відкрити всі школи, крім регіонів червоної зони.

Між іншим, карантин в Україні через пандемію коронавірусу Кабмін запровадив 12 березня.  Зараз його продовжили його до 31 серпня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: