Львівський готель роздавав клієнтам наліпки про інвалідність, аби ті паркувались у спеціальних місцях

Готель роздавав своїм клієнтам наліпки, аби ті змогли паркуватися на місцях для водіїв з інвалідністю. Про це повідомили у патрульній поліції.

Вчора увечері, 27 липня, велопатрульні виявили на вулиці Листопадового Чину на парковці, яку облаштував для своїх потреб готель, автомобіль BMW під лобовим склом якого лежала наліпка, схожа на наліпку, яка свідчить про “Водія з інвалідністю” (пункт ПДР 2.1 д). Однак, вона не відповідала вимогам ПДР, що дало поліцейським підстави вважати, що водій, насправді, не мав права паркуватися на цьому місці.

Велопатрульні звернулися в готель аби встановити водія. Працівник готелю всіляко намагався врегулювати ситуацію і запропонував переставити автомобіль.

Виявилося, що це працівники готелю надали клієнту цю наліпку аби він міг залишити свій автомобіль на місці для осіб з інвалідністю.

Столичний гість сказав, що не бачив знаку, жодних документів, що підтверджують право користуватися цим місцем у нього нема, а наліпку дав готель.

На 36-річного керманича винесли постанову за ч.6 ст. 122 (Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю) КУпАП. Штраф — 1700 гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: