З початку сезону у Львові демонтували 5 відкритих літніх майданчиків

Працівники КП «Адміністративно-технічного управління» з початку сезону демонтували у Львові 5 незаконно встановлених відкритих літніх майданчиків. Цього тижня планують демонтувати ще 2.

Зокрема, відкриті літні майданчики демонтували на вул. Кульпарківській, 174, Залізничній, 21, та три майданчики на вул. Чернівецькій.

«Демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, а також ті, паспорт на встановлення яких скасовано. У разі виявлення такого майданчика, власнику скеровується вимога добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює цього, то конструкцію демонтують примусово», – наголошують в КП «Адміністративно-технічне управління».

З початку сезону у Львові демонтували 5 відкритих літніх майданчиківЗ початку сезону у Львові демонтували 5 відкритих літніх майданчиків З початку сезону у Львові демонтували 5 відкритих літніх майданчиків

Довідка

КП «Адміністративно-технічне управління» здійснює демонтаж відкритих літніх майданчиків відповідно до ухвали Львівської міської ради №1024 від 15.09.2016р. «Про внесення змін до ухвали міської ради від 05.03.2009 р. №2452 «Про затвердження Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у м. Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності».

Джерело: Львівська міська рада

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: