Зеленський закликав українців їхати до Туреччини на відпочинок

Україні слід підтримати Туреччину та нарощувати туристичний потік, зокрема на тлі того, що РФ припинила туристичне сполучення з цією країною.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав ввечері 15 квітня, після засідання РНБО, повідомляє Укрінформ.

«Говоримо про те, щоб можна було збільшувати туристичний потік громадян України й Туреччини. Особливо зараз, мені здається, ми повинні підтримувати один одного… Ви чули, росіяни сказали, що будуть обмежувати туризм, кількість туристів з Російської Федерації в Туреччину. Це їхні особисті справи. А я думаю, що нам треба, навпаки, – нарощувати туризм, і показати, що ми підтримуємо Туреччину», – сказав Зеленський.

Президент наголосив на тому, що Туреччина підтримує Україну, не визнає тимчасової окупації Криму.

Розповідаючи про нещодавній візит до Туреччини, подякував президенту та уряду Туреччини за підтримку.

«У нас був прекрасний візит в Туреччину. Я хочу подякувати уряду Туреччини, особливо пану президенту Ердогану. Він дійсно підтримує Україну. Ми підписали низку важливих документів. Але найголовніше сьогодні, коли говоримо про геополітичне питання, питання спокою в Україні й підтримку наших західних партнерів, то важливо, що Ердоган підтримує Україну, підтримує наші тимчасово окуповані території, підтримує Крим, нашу позицію, не визнає анексію Криму», – сказав Президент.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: