Занедбаний винний завод у Львові планують перебудувати в офісний центр

На території колишнього винного заводу у Львові розташовані занедбані будівлі.

У Львові розробили детальний план території (ДПТ) колишнього винного заводу у промисловому мікрорайоні Підзамче. Тут планують збудувати офісний центр на 2000 працівників з відпочинковими зонами і паркінгом. При цьому інвестор має зважити на історичну цінність цією території.

Йдеться про територію колишнього винного заводу «Молдвинпром» на вул. Волинській, 10 загальною площею 0,8 га. Зараз тут розташовані занедбані приміщення заводу, які вже десяти років не використовуються. Територія заводу перебуває в історичному ареалі Львова.

Планується, що на території заводу збудують офіси з відпочинковими територіями та магазинами. При цьому частину з будівель заводу знесуть, а кілька з них реконструюють. Загалом діловий комплекс буде складатися з двох будівель, їхня висота змінюватиметься від 2 до 5 поверхів.

Загальна площа офісів становитиме близько 2 тис. м2. Тут зможе працювати близько 2000 офісних працівників. Окрім того, в офісному центрі запланований підземний паркінг на 97 машин та наземна парковка на 33 місця.

Три варіанти майбутнього офісного центру на вул. Волинській (фото Тетяни Овчаренко)

У березні Львівська міська рада виділила територію заводу компанії «Львів Інвест Парк», яка належить Оксані Васюник – дружині екс-нардепа Ігоря Васюника. Саме ця компанія планує збудувати діловий центр на вул. Волинській, 10.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: