«Жодного нерозумного рішення місто приймати не буде», — мер Львова під час акції проти карантину «вихідного дня»

Міський голова Львова Андрій Садовий долучився до акції підприємців, які виступають проти введення в Україні карантину «вихідного дня». Він наголосив, що у Львові таке рішення уряду підтримувати не будуть. Повідомляє Форпост.

IMG 7928“В першу чергу, я хочу подякувати всім львівським підприємцям. Тільки завдяки вам з перших місяців і до сьогодні ми отримали допомоги для наших лікарень близько 60 млн грн. Ці кошти дали ви, дала громада Львова. Міська влада переорієнтувала бюджет і ми додали ще 240 млн грн. Ми відкриваємо нові відділення, відкриваємо нові ліжка, забезпечуємо медичні заклади киснем.

За ці всі місяці місто отримало від держави лише 1 млн грн. Натомість влада забирає з місцевого бюджету 591 млн грн.

IMG 7359Карантин вихідного дня, на мою думку, — це дурниця. Ми були, є і будемо разом з вами, жодного нерозумного рішення місто приймати не буде. Ми з вами повинні взяти на себе всі зобов’язання: ніяких бенкетів, ювілеїв чи весіль, але про повний локдаун не можна говорити. Якщо влада хоче робити якісь обмеження, то хай спочатку заплатить гроші людям, компенсації, як це роблять німці, французи та інші країни. А добити людей, забрати в них останні засоби існування… А хто потім буде годувати їхні сім’ї? Тому ми за людей. Треба мати здоровий глузд”, — сказав Андрій Садовий, міський голова Львова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: