Екс-заступник військового прокурора Львівщини спричинив ДТП з двома загиблими

У понеділок, 12 жовтня, колишній заступник військового прокурора Західного регіону Сергій Коцюба спричинив смертельну ДТП на трасі біля села Гелетинці, що на Хмельниччині. Як повідомляє УНН автомобіль Toyota Land Cruizer, яким керував екс-заступник прокурора виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Volkswagen Passat.

Смертельна аварія сталася ввечері, близько 20:45. Відомо, що водієві Volkswagen було 47 років, а пасажирці – 43. Вони загинули на місці. Рятувальники витягали тіла за допомогою гідравлічних ножиць. Сергій Коцюба, який був за кермом Toyota Land Cruizer 2008 р.в., госпіталізований з травмами до реанімації.Поліція не розголошує умен учасників ДТП, але ZAXID.NET вдалося дізнатися, що за кермом Toyota Land Cruizer був 49-річний колишній заступник військового прокурора Західного регіону України Сергій Коцюба.

У військовій прокуратурі Західного регіону імені винуватця ДТП також не називають, однак підтвердили, що за кермом був вже колишній їхній працівник. 10 вересня цього року він звільнився з посади заступника прокурора Західного регіону за власним бажанням.

Причини та обставини події встановлюють слідчі.


Інформує: zaxid.net

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: