Для членів виборчих комісій необхідно закупити 4 млн масок

Комітет виборців України звернувся з офіційним листом до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням закупити для членів виборчих комісій 4 млн масок для належної організації виборчого процесу на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року, які відбудуться в умовах пандемії коронавірусу.

“Одним із нагальних питань є забезпечення виборчих комісій необхідними засобами захисту, зокрема, масками, рукавичками, дезінфекторами. Йдеться про створення належних умов праці для близько півмільйона громадян України, які будуть працювати на виборах як члени територіальних і дільничних виборчих комісій. В умовах зміни масок кожні три години, тільки для роботи членів комісій необхідно закупити понад 4 млн. масок”, – йдеться в повідомленні, на сайті КВУ у вівторок ввечері.

На думку КВУ відповідальність за вирішення цих та інших питань, пов’язаних з організацією чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, повинен прийняти Кабінет Міністрів України

“КВУ закликає прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля ініціювати процес розробки рекомендацій щодо проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року … Напрацьовані рекомендації повинні стати основою для подальших розрахунків з боку Центральної виборчої комісії з додаткових витрат, необхідною для проведення чергових місцевих виборів і відповідного звернення до комітету ВРУ з питань бюджету”, – підсумували в повідомленні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: