Двоє синів-близнюків львівського священника розбилися в ДТП

У четвер уночі, 14 січня, у Рівненській області внаслідок ДТП загинули двоє 31-річних братів-близнюків зі Львова. Смертельна автопригода сталася близько 1:00 ночі на трасі «Київ-Чоп» поблизу селища Гоща.

Загиблими виявилися професійні львівські айтішники Тарас та Іван Пашко, сини священика УГКЦ з Давидова Григорія Пашка, – пише zaxid.net.

У поліції Рівненщини повідомили, що 31-річний львів’янин за кермом Audi А5 не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на металевий відбійник.

Унаслідок аварії водій легковика загинув. Пасажиру авто – рідному брату-близнюку медики «швидкої» надавали допомогу на місці ДТП, однак, життя його врятувати не вдалося.

Ще дві пасажирки Audi А5, 27-річні жительки Львова, доставлені до лікарні. Їх із різними нетяжкими травмами госпіталізували у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

Поліцейські розпочали розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей, та встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

Як згодом стало відомо, у ДТП загинули два професійні львівські айтішники Тарас та Іван Пашко. Колеги загиблих розповіли ZAXID.NET, що Тарас Пашко працював програмістом відомої львівської ІТ-компанії ELEKS, а Іван Пашко був професійним дизайнером, працював у IT-компанії EPAM, зокрема, в її лондонському офісі. Обоє були неодруженими.

Загиблі брати-близнюки мешкали у Львові, але ховатимуть їх у Давидові у п’ятницю, 15 січня. Похорон відбудеться о 12:00 у церкві Різдва пресвятої Богородиці, де править їх батько-священик Григорій Пашко. Співчуття священику у зв’язку із трагічною загибеллю синів висловила Львівська архієпархія УГКЦ та керівництво Давидівської ОТГ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: