В центрі Львова працівники поліції побили двох ветеранів АТО

У Львові троє нетверезих співробітників поліції напали на двох ветеранів АТО і побили їх.

Про це повідомив в Facebook один з потерпілих Андрій Мочурад. Інцидент стався в центрі міста 16 листопада близько опівночі.

За словами Мочурада, на нього і його побратима Віктора Бараника зі спини напали без жодного приводу троє молодих людей спортивної статури.

В результаті ветерани отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості – зламаний ніс, зуби, численні забої.

Нападники спробували втекти, але їх затримали.

Виявилося, що зловмисниками виявилися іногородні співробітники поліції, які не перебували при виконанні службових обов’язків. У Львові вони проходили навчання.

Мочурад зазначив, що затримані правоохоронці були нетверезі. Причому вони це самі не приховували і хвалилися, що їх все одно “відмажуть”.

“Чомусь, незважаючи на наші неодноразові вимоги, у нападників не взяли кров на аналіз вмісту алкоголю або наркотиків”, – повідомив ветеран.

Він додав, що під час інциденту на площі Ринок було з десяток екіпажів патрульної поліції, але вони замість того, щоб стежити за правопорядком, “воювали” з рестораторами і туристами.

За інформацією Радіо Свобода, постраждалі написали заяву, а розслідуванням справи зайнялося Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові.

Заступник начальника другого слідчого відділу Територіального управління ДБР у Львові Максим Смільський повідомив, що особи, які можуть бути причетні до правопорушення, є працівниками підрозділів Нацполіціі різних областей України, які перебували поза службою.

За його словами, проводяться першочергові слідчі дії, зокрема, допитані потерпілі, призначені експертизи, витребувані відеоспостереження.

У Львові побили ветеранів АТО
Андрій Мочурад
Віктор Бараник

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: