В аеропорту «Львів» виявили контрабанду одягу відомих брендів (ФОТО)

У понеділок, 16 серпня, 42-річна громадянка Туреччини прибула в аеропорт «Львів». Для проходження митного контролю жінка обрала смугу руху «зелений коридор», однак працівники митниці запідозрили у пасажирки наявність товарів, які підлягають митному оформленню.

Про це повідомляє пресслужба Львівської митниці у “Facebook”.

Під час огляду сумок митники виявили товар, обсяги якого згідно з п. 1 ст. 374 Митного кодексу України перевищують неоподатковувану норму переміщення товарів через митний кордон України.

Зокрема, громадянка перевозила 35 одиниць одягу відомих виробників: “Prada”, “Moncler”, “Gucci”, “Palm Angels”. Вартість товару згідно з товарними чеками — понад 340 тис грн.Так, громадянка порушила порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю. Стосовно неї складено протокол за ст. 471 Митного кодексу України. Товар тимчасово вилучено.

Справу скерують до суду.

Як відомо, товари (за винятком підакцизних), сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 1000 євро, що ввозяться громадянами на митну територію України у ручній поклажі та/або у супроводжуваному багажі через пункти пропуску через державний кордон України, відкриті для повітряного сполучення, не підлягають письмовому декларуванню (за винятком товарів, на які відповідно до статті 197 цього Кодексу встановлено обмеження щодо переміщення громадянами через митний кордон України, і випадків, передбачених частиною другою цієї статті) та не є об’єктами оподаткування митними платежами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: