Від початку року у Львові демонтували 2800 рекламних конструкцій

Рекламних конструкцій у Львові стає менше. Від початку року в місті демонтували понад 2800 рекламних конструкцій, що були розміщені незаконно, або термін дії дозволів на розміщення яких завершився і не був продовжений. Про це повідомили в КП «Адміністративно-технічне управління» ЛМР.

У листопаді, зокрема, демонтували 302 такі конструкції.

«Деякі конструкції власники демонтували добровільно, після одержання вимоги від нашого підприємства. Власник рекламної конструкції, оплативши витрати за демонтаж, транспортування та зберігання, може повернути демонтовану конструкцію. Але в разі повторного самовільного встановлення рекламного засобу, витрати на демонтаж, транспортування та зберігання такого рекламного засобу постійно відшкодовуються суб’єктом господарювання у п’ятикратному розмірі. Тому закликаємо підприємців оформити дозвільні документи на зовнішню рекламу та вивіски, а не рекламувати свій бізнес різноманітними незаконними шляхами», — зазначили в КП «Адміністративно-технічне управління».

До слова, перед примусовим демонтажем власнику конструкції надсилається вимога її узаконити або добровільно демонтувати, проте якщо підприємець не здійснює жодних кроків щодо узаконення чи демонтажу своєї конструкції, то працівники КП «Адміністративно-технічне управління» демонтують її примусово. Інформує Львівська міська рада.

Від початку року у Львові демонтували 2800 рекламних конструкцій

Від початку року у Львові демонтували 2800 рекламних конструкцій

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: