Вдарило струмом: на Львівщині загинув 24-річний працівник підприємства

У суботу, 4 вересня, у Червонограді під час роботи на підприємстві трагічно загинув 24-річний Василь Доскіч. Чоловіка вбило струмом. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство («з позначкою нещасний випадок»). Інформацію про цей випадок ZAXID.NET підтвердила інспекторка сектору моніторингу Червоноградського відділку поліції Оксана Козачок.

У поліції повідомили, що загиблий працював різноробочим на підприємстві «Львівська генерація». За даними YouControl, підприємство займається вирощуванням різних сезонних культур, зокрема, соняшникового насіння. Керівницею ТОВ «Львівська генерація» є Тетяна Бакланова.

У коментарі Тетяна Бакланова заперечила, що Василь Доскіч був її працівником, наголосивши, що він працював у компанії її чоловіка Олександра Бакланова – «Еко-промтех». Що саме трапилося на підприємстві і яку роботу виконував загиблий Василь Доскіч, жінка не розповідає. «Я не знаю як саме він загинув. Йде розслідування. Я не можу надавати жодної інформації», – сказала Тетяна Бакланова.

Загиблому Василеві Доскічу було 24 роки, у нього залишилася молода дружина і двоє маленьких синів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: