Біля Левандівського моста у Львові облаштують квазі-кільце.

На перспективу пропонують також збудувати додатковий правий з’їзд під шляхопровід, аби можна було виїхати на вулицю Рудненську.

У районі вулиць Городоцької та Сяйво у Львові облаштують квазі-кільце. Як розповів  керівник відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор» Роман Зубачик, наразі розробили ескізні проекти на основі результатів моделювання. Робочий проект розроблятимуть у ЛКП «Інститут просторового розвитку».

«Зараз на вулицях Городоцькій і Сяйво, в зоні цього трикутника, функціонує двосторонній рух. Тобто, транспорт може рухатися двома напрямками на кожній вулиці. На початку шляхопроводу працює світлофор, натомість у межах реконструкції пропонують влаштувати односторонній рух проти годинникової стрілки», – пояснює ZAXID.NET Роман Зубачик.

Таким чином транспорт буде рухатися по так званому «квазі-кільцю» трикутної форми між вулицями Городоцькою та Сяйво. Світлофор пропонують демонтувати, а натомість улаштувати острівці безпеки для зручного руху пішоходів за оптимальними траєкторіями. За такої організації руху, додає Роман Зубачик, автомобілі, наприклад, які раніше рухалися по Городоцькій на виїзд із міста, будуть змушені спершу поїхати на вул. Сяйво (дві верхні сторони трикутника), а вже потім – на Городоцьку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: