Байден назвав Трампа “щеням Путіна” під час перших президентських теледебатів

Кандидат у президенти США від Демократичної партії, колишній віце-президент Джо Байден назвав чинного президента Дональда Трампа “щеням Путіна”, а Трамп заявив, що син Байден отримав мільйони доларів в Росії.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йшлося під час перших президентських дебатів між Трампом і Байденом, які відбулися у Клівленді. (Трансляція дебатів відбувалася на американському телеканалі CBS News).

Спочатку Байден звинуватив Трампа у тому, що той є найгіршим президентом, який був в Америці.

“При цьому ми стали слабшими, більш хворобливими, біднішими, більш розділеними і більш жорстокими”, – наголосив Байден.

“Стосовно того, що стали слабшими, – я стояв обличчям до обличчя з Путіним, і дав чітко зрозуміти йому – що ми не збираємося дозволяти це. Він щеня Путіна. Він досі відмовляється навіть сказати Путіну про нагороду за голови американських солдат”, – заявив Байден.

Своєю чергою, Трамп звинуватив Байдена у тому, що його син Гантер отримав мільйони доларів від Росії.

При цьому, Байден згадав свого іншого сина Бо, який, за його словами, провів рік на війні в Іраку і був патріотом, а не лузером, але його життя трагічно перервалося, бо він помер від раку.

На що Трамп відповів, що не знає Бо Байдена, але звинуватив Гантера Байдена у тому, що того вигнали з армії за “вживання кокаїну”. Екс-віце-президент заперечив це, і сказав, що таке твердження є неправдивим.

“Він розбагатів в Україні, в Китаї, у Москві і різних інших місцях”, – наголосив Трамп.

Байден це також заперечив, назвавши неправдою.

Як сказав Трамп, Гантер Байден отримав 3,5 мільйони доларів від дружини мера Москви. “Що він зробив, аби заслужити це?”, – заявив Трамп.

Разом з тим, Байден знову заперечив, що це неправда. Він стверджує, що його син нічого поганого не зробив, працюючи у газовій компанії Burisma.

Дебати між Трампом і Байденом постійно супроводжувалися перебиваннями один одного. У зв’язку з цим Байден назвав Трампа “клоуном”.

“Важко отримати будь-яке слово від цього клоуна, вибачте мені”, – заявив Байден.

Крім того, Трамп заявив, що Байден погрожував Україні невиплатою 1 мільярда доларів, якщо не буде звільнено генерального прокурора.

“Він погрожував Україні щодо одного мільярду доларів, якщо не буде звільнено прокурора…”, – наголосив Трамп.

Байден вчергове заявив, що це неправда.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: