Автомобілі-двійники паркуються під Головним управлінням Нацполіції Львівщини

Сьогодні, під приміщенням Головного управління Національної поліції Львівщини, громадські активісти зафільмували два автомобілі, які мають ознаки використання фальшивих автомобільних номерних знаків. Повідомляє Гал-інфо

Зокрема, білий автомобіль Skoda Octavia н.з. ВС 6208 ІВ, згідно відкритих даних сервісу моніторингу OpendataBot даний номер належить зеленому автомобілю RENAULT MEGANE 2003 року випуску.

А також припаркований чорний автомобіль Toyota Land Cruiser н.з. ВС 8679 ІА, як показали дані OpendataBot цей номер належить чорному автомобілю CHEVROLET NIVA 2016 року.

Також варто зазначити, що жоден з з цих двох автомобілів, які припарковані під Головним управлінням Національної поліції Львівщини, не має належно оформленого страхового полісу внутрішнього ОСЦПВВТЗ, про що свідчать дані МТСБУ.

 

Доповнено.

Особа, яка сидить на водійському сидінні в автомобілі Skoda Octavia відмовилася, надати реєстраційні документи на автомобіль представнику патрульної поліції. Чоловік заявив, що він не здійснює рух автомобілем, нічого не порушив та немає при собі реєстраційних документів.

Також патрульний повідомив, що на даний час він не має підстав перевіряти документи у водія автомобіля, до початку здійснення ним руху.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: